Big Brute zvládne veškeré prostory ve vaší budově


S průmyslovým vysavačem Big Brute Skladník jde úklid velkých podlahových prostor rychle, snadno a bez víření prachu. Celokovový přední podlahový kartáč klestí cestu prachem a nečistotami a zanechává po sobě podlahu skutečně čistou. Vysávejte v tempu chůze, rychle a snadno. Automaticky se přizpůsobí vašim podlahám, perfektně zamete i staré nerovné podlahy, v kterých jsou díry či praskliny.

Průmyslové vysavače Big Brute vám umožní uklidit každý kout vaší budovy.

Extra dlouhé hadice

Průmyslové vysavače Big Brute jsou neuvěřitelně silné. Díky tomu mohou být používány s extra dlouhými sacími hadicemi aniž by ztrácely na síle sání.

Můžete spojit hadice, zanechat vysavač Big Brute na místě a jít uklízet po budově, aniž byste ho za sebou museli táhnout, kamkoliv jdete.

S takto klouhými hadicemi se dostanete ke střešním konstrukcím, do příjmových košů a do nejvzdálenějších koutů vaší budovy. Úklid je rychlejší a bez potíží.

Úklid podlahy bez víření prachu

 

Big Brute Skladník je ideální na úklid větších podlahových prostor, poradí si s nimi rychle a nevíří prach. Vepředu umístěný podlahový kartáč vysaje prach a jiné nečistoty rychlostí chůze, aniž by vířil dusivá mračna prachu, jako to dělá koště nebo zametací vůz.

Můžete rychle zapojit dlouhou hadici a lehce se dostanete pod lavice nebo stroje bez nutnosti za sebou vláčet vysavač.

Doplňková podlahová, stěnová a stropní sada vám poskytne veškeré potřebné nářadí potřebné při úklidu malých podlahových prostor nebo míst pod lavicemi a regály.

Podlahy, zdi a stropy

K úklidu podlah, zdí a stropů vám pomůže podlahová, stěnová a stropní sada Big Brute. Obsahuje všechno potřebné nářadí k uklizení veškerých prostor vaší budovy.

Použijte podlahové náčiní k úklidu malých podlahových prostor. Je plně přizpůsobivé a doslova klouže po nerovných betonových podlahách a jeho kolečka pomáhají při tlačení.

Vyzkoušejte nerezový nástavec pro štěrbiny, abyste se mohli dostat přímo do malých puklin a mezer. Hodí se na úklid skladů obilí, kde každé zrníčko musí být odstraněno kvůli škůdcům, nebo tam, kde je třeba se dostat dovnitř strojů nebo mezi ně a vyčistit je.

Kulatý kartáč má měkké ale pevné štětiny, které při úklidu jemně pomáhají odstranit špínu a drobné nečistoty ze stěn, okeních parapetů nebo strojů.

A prodlužující trubice umožňuje při úklidu bez potíží dosáhnout až k okenním římsám a parapetům. Trubice jsou vyrobeny z aluminia, takže jsou velmi lehké. Lze použít více než jednu prodlužující trubici a dosáhnout tím ještě výše.

Recommended Big Brutes, click on a Big Brute for further information

Other videos

Big Brute Skladník

1. Big Brute Skladník

S průmyslovým vysavačem Big Brute Skladník jde úklid velkých podlahových prostor rychle a bez víření prachu.

Sada na podlahu, stěny a strop

2. Sada na podlahu, stěny a strop

Sada na podlahu, stěny a strop Big Brute obsahuje odolné nástavce potřebné k čištění velkých ploch, podlah, stěn a střešních prostor včetně štěrbin.

Podlahový kartáč a podlahová stěrka Big Brute Skladník

3. Podlahový kartáč a podlahová stěrka Big Brute Skladník

S podlahovým kartáčem a podlahovou stěrkou Big Brute Skladník máte možnost čistit jak suché, tak mokré podlahy. Celokovové konstrukce přispívají k odolnosti a spolehlivosti a rychle a snadno zajistí opravdovou čistotu podlah.

Dřevoobráběcí stroje a dřevařské závody

4. Dřevoobráběcí stroje a dřevařské závody

S průmyslovými vysavači Big Brute je čištění dřevoobráběcích strojů rychlé a bezprašné. Pro práci s tvrdým dřevem a prachem z polotvrdých dřevovláknitých desek se nabízí HEPA filtrace.

Podlahová stěrka Big Brute

5. Podlahová stěrka Big Brute

S Big Brute Wet & Dry a podlahovou stěrkou uvedete silně znečistěné mokré podlahy do téměř suchého a čistého stavu.