Čištění podlah ve skladu


S průmyslovým vysavačem Big Brute Skladník jde úklid velkých podlahových prostor rychle, snadno a bez víření prachu. Celokovový přední podlahový kartáč klestí cestu prachem a nečistotami a zanechává po sobě podlahu skutečně čistou. Vysávejte v tempu chůze, rychle a snadno. Automaticky se přizpůsobí vašim podlahám, perfektně zamete i staré nerovné podlahy, v kterých jsou díry či praskliny.

Dopřejte is opravdu čistou podlahu ve vašem skladu s průmyslovým vysavačem Big Brute Skladník.

Zametání podlahy ve skladu koštetem trvá věčnost a jen se tím víří prach ve vzduchu. I po skončení práce stále cítíte pod nohama nepříjemné křupání.

Průmyslový vysavač Big Brute Skladník s Kartáčem Skladník, který je umístěn vepředu, vás zbaví toho nejjemnejšího prachu, který prejíždíte vysokozdvižným vozíkem, a to aniž by se víříl prach.

Rychlé a plynulé vysávání

Jednoduše položte Kartáč Big Brute Skladník na podlahu a tlačte ho před sebou v tempu chůze - vozíkem na čtyrech kolech se lehce zatáčí a pohodlně se řídí.

Vpředu umístěný široký podlahový kartáč prohrne cestu prachem a sutí.

Postaven tak, aby odolal velkým nárazum

Podlahový kartáč Big Brute Skladník má celokovovou a robustní konstrukci, díky které odolá nárazum o podlahu, a tím vám dopřeje roky spolehlivého vysávání.

Zapomeňte na plastové tenké podlahové kartáče z lisovaného kovu s minimální oporou - jednoduše neodolají nárazům, které jsou v průmyslovém prostředí na denním pořádku.

Mokré a suché čistění

Ke zbavení se vody a jiných skvrn na podlaze ve skladu nabízíme průmyslový vysavač Big Brute Wet & Dry s možností vpředu upevněné podlahové stěrky.

Tlačte před sebou Big Brute Wet & Dry v tempu chůze a podlahová stěrka nasákne vodu a jiné rozlité tekutiny a zanechá podlahu za vámi témer suchou.

Zjistěte více o Podlahová stěrka Big Brute Wet & Dry...

Rozširte svuj Big Brute

Přední podlahový kartáč Big Brute i Přední podlahovou stěrku Big Brute lze kdykoliv upevnit téměř na každý vysavač Big Brute.

Zjistěte více o rozšíření sortimentu Big Brute o Přední podlahová kartáč Big Brute Skladník a Podlahová stěrka Big Brute Wet & Dry...

Recommended Big Brutes, click on a Big Brute for further information

Other videos

Big Brute Skladník

1. Big Brute Skladník

S průmyslovým vysavačem Big Brute Skladník jde úklid velkých podlahových prostor rychle a bez víření prachu.