Big Brute zvládne veškeré prostory ve vaší budově

Zbavte se prachu, nečistot, vody a rozlitých kapalin s průmyslovými vysavači Big Brute. Podlahový kartáč a podlahová stěrka Big Brute si snadno a rychle poradí s prachem a kapalinami ve velkých prostorách skladů. Celokovová konstrukce odolá všem druhům nárazů, aniž by došlo k ohnutí či rozbití.

Průmyslové vysavače Big Brute vám umožní uklidit každý kout vaší budovy.

Extra dlouhé hadice

Průmyslové vysavače Big Brute jsou neuvěřitelně silné. Díky tomu mohou být používány s extra dlouhými sacími hadicemi aniž by ztrácely na síle sání.

Můžete spojit hadice, zanechat vysavač Big Brute na místě a jít uklízet po budově, aniž byste ho za sebou museli táhnout, kamkoliv jdete.

S takto klouhými hadicemi se dostanete ke střešním konstrukcím, do příjmových košů a do nejvzdálenějších koutů vaší budovy. Úklid je rychlejší a bez potíží.

Úklid podlahy bez víření prachu

 

Big Brute Skladník je ideální na úklid větších podlahových prostor, poradí si s nimi rychle a nevíří prach. Vepředu umístěný podlahový kartáč vysaje prach a jiné nečistoty rychlostí chůze, aniž by vířil dusivá mračna prachu, jako to dělá koště nebo zametací vůz.

Můžete rychle zapojit dlouhou hadici a lehce se dostanete pod lavice nebo stroje bez nutnosti za sebou vláčet vysavač.

Doplňková podlahová, stěnová a stropní sada vám poskytne veškeré potřebné nářadí potřebné při úklidu malých podlahových prostor nebo míst pod lavicemi a regály.

Podlahy, zdi a stropy

K úklidu podlah, zdí a stropů vám pomůže podlahová, stěnová a stropní sada Big Brute. Obsahuje všechno potřebné nářadí k uklizení veškerých prostor vaší budovy.

Použijte podlahové náčiní k úklidu malých podlahových prostor. Je plně přizpůsobivé a doslova klouže po nerovných betonových podlahách a jeho kolečka pomáhají při tlačení.

Vyzkoušejte nerezový nástavec pro štěrbiny, abyste se mohli dostat přímo do malých puklin a mezer. Hodí se na úklid skladů obilí, kde každé zrníčko musí být odstraněno kvůli škůdcům, nebo tam, kde je třeba se dostat dovnitř strojů nebo mezi ně a vyčistit je.

Kulatý kartáč má měkké ale pevné štětiny, které při úklidu jemně pomáhají odstranit špínu a drobné nečistoty ze stěn, okeních parapetů nebo strojů.

A prodlužující trubice umožňuje při úklidu bez potíží dosáhnout až k okenním římsám a parapetům. Trubice jsou vyrobeny z aluminia, takže jsou velmi lehké. Lze použít více než jednu prodlužující trubici a dosáhnout tím ještě výše.

Recommended Big Brutes, click on a Big Brute for further information

Other videos

Big Brute Skladník

1. Big Brute Skladník

S průmyslovým vysavačem Big Brute Skladník jde úklid velkých podlahových prostor rychle a bez víření prachu.

Sada na podlahu, stěny a strop

2. Sada na podlahu, stěny a strop

Sada na podlahu, stěny a strop Big Brute obsahuje odolné nástavce potřebné k čištění velkých ploch, podlah, stěn a střešních prostor včetně štěrbin.

Podlahový kartáč a podlahová stěrka Big Brute Skladník

3. Podlahový kartáč a podlahová stěrka Big Brute Skladník

S podlahovým kartáčem a podlahovou stěrkou Big Brute Skladník máte možnost čistit jak suché, tak mokré podlahy. Celokovové konstrukce přispívají k odolnosti a spolehlivosti a rychle a snadno zajistí opravdovou čistotu podlah.

Dřevoobráběcí stroje a dřevařské závody

4. Dřevoobráběcí stroje a dřevařské závody

S průmyslovými vysavači Big Brute je čištění dřevoobráběcích strojů rychlé a bezprašné. Pro práci s tvrdým dřevem a prachem z polotvrdých dřevovláknitých desek se nabízí HEPA filtrace.

Podlahová stěrka Big Brute

5. Podlahová stěrka Big Brute

S Big Brute Wet & Dry a podlahovou stěrkou uvedete silně znečistěné mokré podlahy do téměř suchého a čistého stavu.