Smluvní podmínky používání webových stránek

Vítejte na našich webových stránkách. Pokud budete pokračovat v prohlížení a používání těchto stránek, souhlasíte s dodržováním a závazností následujících podmínek, které společně s našími zásadami o ochraně osobních údajů určují vztah mezi vámi a společností Michael Williams Engineering Ltd v souvislosti s těmito webovými stránkami.

Pokud nesouhlasíte s jakoukoliv částí těchto smluvních podmínek, nepoužívejte prosím naše webové stránky.

Pojem 'Michael Williams Engineering Ltd' nebo 'my' nebo 'nás' se vztahuje k vlastníkovi webových stránek, jehož registrovaná kancelář je Staffords Chartered Accountants, CPC1 Capital Park, Fulbourn, Cambridge CB21 5XE. Registrační číslo naší společnosti je 2750000, registrováno v Anglii a Walesu.

Pojem 'vy' se vztahuje k uživateli nebo tomu, kdo si stránky prohlíží.

Používání těchto webových stránek je předmětem následujících podmínek použití:

  • Obsah stránek na tomto webu slouží pouze ke všeobecným informacím a užití. Je předmětem změny bez upozornění.
  • Tyto webové stránky používají soubory cookie ke sledování preferencí uživatelů. Pokud povolíte používání souborů cookie, následující osobní údaje mohou být uchovány a použity třetími stranami:
  • Stránky, které navštívíte, budou zalogovány a nahrány společností Google Analytics, která nám dodává informace o tom, jak se návštěvníci chovají na našich stránkách. Pro tyto účely Google neuchovává žádné osobní či identifikovatelné údaje. Více informací na http://www.google.com/policies/privacy/ads/#toc-analytics.
  • My ani žádná z třetích stran neposkytujeme záruku nebo garanci přesnosti, včasnosti, výkonu, úplnosti nebo vhodnosti informací a materiálů, které nacházíme či jsou nám nabízeny na těchto webových stránkách pro jakýkoliv důvod. Je na vás, abyste uznali, že takovéto informace a materiály mohou obsahovat chyby a nepřesnosti, a proto se důrazně distancujeme od zodpovědnosti za takové chyby a nepřesnosti v plném rozsahu povoleném zákonem.
  • Používání informací a materiálu na těchto webových stránkách je zcela na vaše vlastní riziko, za což nezodpovídáme. Je vaší odpovědností ujistit se o tom, aby výrobky, služby či informace dostupné na těchto stránkách splňovaly vaše specifické požadavky.
  • Tyto webové stránky obsahují materiál námi vlastněný nebo povolený. Tento materiál zahrnuje, ale není omezen na, design, úpravu, vzhled a grafiku. Kopírovat je zakázáno v souladu s autorskými právy, což je částečně obsaženo v smluvních podmínkách.
  • Všechny ochranné známky vyskytující se na těchto webových stránkách, které nejsou vlastnictvím ani jim není udělena licence provozovatele, jsou uznány a povoleny na těchto stránkách.
  • Neautorizované použití těchto stránek může vést k uplatnění nároku na náhradu škody a/nebo je považováno za trestný čin.
  • Tyto webové stránky čas od času obsahují odkazy na jiné webové stránky. Odkazy slouží k poskytování dalších informací, pokud je shledáte užitečnými. Neznamená to, že přísllušné stránky schvalujeme. Nebereme na sebe žádnou zodpovědnost za obsah stránek těchto odkazů.
  • Používání našich webových stránek a jakékoliv spory vzniklé jejich používáním jsou předmětem zákona Anglie, Severního Irska, Skotska a Walesu.