Možnosti vyprázdnění - Vyprázdnit vysavač Big Brute je bezpečné a jednoduché

Cokoliv uklízíte či vysáváte, váš vysavač bude zanedlouho plný a extrémně těžký.

Průmyslové vysavače Big Brute nabízí mnoho různých způsobů, jak vyprázdnit i ty nejtěžší odpady rychle, jednoduše a nevystavíte váš personál nebezpečí.

Zredukujte veškerou ruční manipulaci, která zahrnuje vyprazdňování vysavače Big Brute.

Tunový zásobník Big Brute je ideální k přesunu sypkého materiálu a k čištění skladů obilí. Udrží masivní jednu tunu obilí a lze ho pohánět buď stávajícím průmyslovým vysavačem Big Brute nebo pohonnou jednotkou Big Brute. Můžete ho snadno a bezpečně přesouvat pomocí vysokozdvižného vozíku nebo teleskopického manipulátoru a tak ho zvednout nad vysokostěnné násypky. Vypouštěcí klapka na spodku zajistí rychlé a snadné  vyprázdnění.

Other videos

Snadno vyjímatelný sběrný pytel

1. Snadno vyjímatelný sběrný pytel

Vyprázdněte těžký obsah vysavače Big Brute za pomocí pevného snadno vyjímatelného sběrného pytle. Je znovu použitelný a má nosnost 150 kg.

Big Brute Multilift

2. Big Brute Multilift

Big Brute Multi-Lift je vhodný na ty nejtěžší materiály, jako např.kovové špony, štěrk a ocelové broky. Přesouvat a vyprázdnit ho lze třema způsoby se zaručenou bezpečností.

Big Brute Suck & Dump (Kuželovité dno)

3. Big Brute Suck & Dump (Kuželovité dno)

Bezpečně zvedněte Big Brute Suck & Dump nad kontejner za pomocí vysokozdvižného vozíku. Výsypná klapka na dně umožní rychlé, bezpečné a dokonalé vyprázdnění.

Big Brute Suck & Dump (Static)

4. Big Brute Suck & Dump (Static)

Suck & Dump Static lze dodat se stojanem nebo bez něj. Je poháněn vlastní pohonnou jednotkou umístěnou navrchu nebo ho lze zapojit k pohyblivému vysavači Big Brute.

Big Brute Suck & Dump (Wet & Dry)

5. Big Brute Suck & Dump (Wet & Dry)

S Big Brute Wet Suck & Dump rychle vysajete kapaliny a snadno a bezpečně je vypustíte do svých kontejnerů či nádob za pomocí vysokozdvižného vozíku.

Big Brute Suck & Pump Oil Vac

6. Big Brute Suck & Pump Oil Vac

Odfiltruje ty největší kusy kovových špon a jemných usazenin z oleje a chladících kapalin. Odstraní velké špony, usazeniny a drobné částice a zanechá tak přefiltrovaný olej čistý.

Podvozek Skip Tip

7. Podvozek Skip Tip

S pomocí vysokozdvižného vozíku vyjměte mokrý či suchý odpad z průmyslového vysavače Big Brute bezpečně a bez nepořádku.

Tunový zásobník Big Brute

8. Tunový zásobník Big Brute

S tunovým zásobníkem Big Brute pracujete rychle a snadno. Lze ho pohánět standardní pohonnou jednotkou Big Brute nebo průmyslovým vysavačem Big Brute (buď 230V nebo 380V) ve formě velkokapacitního odlučovače.

Big Brute Tipping Skip

9. Big Brute Tipping Skip

S Big Brute Tipping Skip se rychle zbavíte prachu, velkých kamenů a suti. Zvednete ho nad kontejner za pomocí vysokozdvižného vozíku a snadno automaticky vysypete. Ideální na stavby.

Vyprazdňování vysavačů bez víření prachu

10. Vyprazdňování vysavačů bez víření prachu

Průmyslové vysavače Big Brute se snadno vyprazdňují díky doplňkovým vnitřním pytlům, které jsou velmi odolné, a nevíří se při tom prach.

Škrabka

11. Škrabka

Průmyslové vysavače Big Brute jsou jedinečné, protože se snadno vyprazdňují, i když jsou plné.